català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Alguns testimonis
“Em sento privilegiat de poder continuar la tasca de recerca iniciada durant la residència”

Des de mitjans de la meva formació especialitzada, la meva activitat formativa i de recerca gira en torn a les malalties autoimmunitàries sistèmiques. I dins d'aquestes, les que es caracteritzen per la inflamació dels vasos sanguinis: les vasculitis, les quals continuen sent una font de patiment per a les persones que les pateixen.

Aprofitaré intensament l'ajut rebut per contribuir, amb humilitat, a la recerca sobre alguns aspectes de l'origen d'aquestes malalties.


Marc Ramentol (beneficiari ajut post-MIR ´la Caixa-VHIR´)“Com a investigadora, és un honor formar part d´aquesta xarxa de persones compromeses amb la recerca”

La societat és un subtil joc d'engranatges, una delicada maquinària que lubrica diàriament, sovint de manera silenciosa, les persones que prenen partit per ajudar amb generositat, per aportar desinteressadament pel bé comú.

Per a mi, com a investigadora, és una sort i un honor poder formar part d'aquesta xarxa de persones compromeses amb la recerca.

La beca predoctoral Amics de Vall d'Hebron, sense dubte, permet que em converteixi, alhora, en petit engranatge, i comparteixi la responsabilitat de fer una societat millor des d'una faceta tan minúscula com essencial, com és la millora del diagnòstic de les malalties. Més enllà dels anys de la beca, sempre em sentiré en deute i agraïda amb tots els Amics de Vall d'Hebron.


Casandra Riera. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron“Investigaré per trobar teràpies alternatives per tractar els tumors d´alt risc dels infants”

Al grup de Recerca Translacional en Càncer Pediàtric del VHIR ens centrem en trobar noves formes de teràpia per a l’eliminació de les cèl·lules més agressives dels tumors d’alt risc dels nens i així poder incrementar la supervivència i el benestar dels pacients.

Gràcies a la contribució del Amics de Vall d’Hebron he obtingut aquesta beca que em dóna l’oportunitat de contribuir a la meva formació científica i poder realitzar una tesis doctoral enfocada a trobar teràpies alternatives per aquest tipus de tumors tan agressius. 


Luz Jubierre. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron


Llistat del 11 al 13: Coincidències: 13

Pàgina:  |<  << Col·labora
Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca