català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Alguns testimonis
“Per a mi la ciència consisteix en un milió d´incògnites per resoldre”

"Per a mi la ciència consisteix en un milió d'incògnites per resoldre. En la mesura que ens és possible, la nostra missió és tractar-les de respondre, encara que amb això sorgeixin milers d'interrogants més. Aquesta és la màgia de la ciència, que és infinita. Gràcies a la contribució dels Amics de Vall d’Hebron, puc posar tota la meva il·lusió i les meves mans a realitzar una petita contribució a aquesta obra”.

 

Elena González Sánchez. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron 
“A dia d’avui, és realment difícil treballar en el món de la investigació”

“A dia d’avui, és realment difícil treballar en el món de la investigació ja que, tot i ser un àmbit de vital importància per les respostes que genera, no està suficientment remunerat. Una ajuda, per petita que sigui, sempre es rep amb els braços oberts pel fet de permetre que una persona es pugui dedicar a treballar del que l’apassiona. Per tant, per mi va ser un honor rebre aquesta beca dels Amics de Vall d’Hebron, ja que em va donar l’oportunitat de realitzar la meva tesi doctoral en un àmbit importantíssim com és la microbiologia, específicament en la virologia respiratòria”.

 

Cristina Andrés Vargés. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron
“L´aportació personal que suposaria identificar un nou gen en l´esclerosi múltiple seria incalculable”

“Les malalties autoimmunes, com l'esclerosi múltiple, es caracteritzen per la seva patogènia i etiologia complexa. Es coneixen diversos indicis de l'existència d'elements genètics, tant comuns com a rars, que predisposen a patir aquest tipus de malalties. El desconeixement sobre com determinats factors ambientals, com el virus de Epstein-Barr, la vitamina D o el tabac, interaccionen amb aquests elements genètics suposa una important motivació per la meva, ja que l'aportació personal que suposaria identificar un nou gen que participi en la malaltia seria incalculable. La beca predoctoral Amics de Vall d'Hebron m'ofereix l'oportunitat de participar activament en la recerca diària per avançar en el coneixement de tots els factors genètics que envolten a l'esclerosi múltiple”.

 

Elia Gil Varea. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron
“La recerca en salut és de vital importància, una necessitat”

"L'observació constitueix el motor de tota acció, alguna cosa que ens genera curiositat sobre ens desconeguts i despertant-nos la necessitat d'investigar sobre això. Aquesta tasca no es repeteix únicament en la nostra vida quotidiana sinó que també és l'inici de tota recerca científica.

La recerca en salut és de vital importància, una necessitat, ja que contínuament coneixem noves malalties que no se sap com tractar. La beca “Amics del VHIR” no només proporciona beneficis de tipus individual sinó també comunitari doncs treballem per buscar solució a múltiples malalties, algunes d'elles poc conegudes, que pateix la nostra societat.

És molt satisfactori saber que gràcies al teu treball com a investigadora i els coneixements que vas adquirint durant els anys seran de gran ajuda per a tota una comunitat"

 

Marina Fortea. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron 
“Treballar en recerca és extraordinari: li dóna més sentit a la meva pràctica clínica”

Quan vaig llicenciar-me com a metgessa, tenia molt clar que tot i que m’agradava el tracte amb els pacients, també volia realitzar projectes de recerca. Per aquesta raó vaig triar una especialitat com la neurologia, en la que encara hi ha molt coneixement per descobrir i aprendre. Vaig formar-me com investigadora a l’estranger i vaig tornar a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron–VHIR perquè és un lloc ideal on concórren la recerca bàsica i la clínica. Vull comprendre la fisiopatologia de la migranya i altres cefalees primàries per disminuir el sofriment i el dolor de les persones que la pateixen i millorar la seva qualitat de vida. Llegir més


Dra. Patricia Pozo Rosich (investigadora de l’Equip de Recerca de Vall d’Hebron)


Llistat del 6 al 10: Coincidències: 13

Pàgina:  |<  <<  >>  >| Col·labora
Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca