català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Alguns testimonis
“Gràcies a l’ajuda de persones solidàries puc investigar la malaltia de l´ictus”

“El dia que vaig rebre la beca dels Amics de Vall d’Hebron vaig sentir que tindria l’oportunitat de participar en ciència en primera línia, dedicant-me a una professió que dia a dia és tot un repte i que em fa créixer. Gràcies a l’ajuda de persones solidàries puc investigar la malaltia de l'ictus, que afecta a un gran nombre de persones. El meu objectiu és ajudar a trobar la clau per millorar la qualitat de vida d’aquests pacients, a través de la cerca de marcadors biològics, així com ajudar a potenciar les teràpies rehabilitadores”.


Marina Gabriel Salazar. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron
“L´oportunitat que em brinden els Amics de Vall d’Hebron no només ajuda a la meva carrera”

“L'oportunitat que em brinden els Amics de Vall d’Hebron no només ajuda a la meva carrera, ja que contribueix plenament a la meva formació científica com a investigador, sinó a totes aquelles pacients amb càncer d'ovari, perquè en un futur podran a rebre un millor tractament i benestar per superar la malaltia. En la Unitat de Recerca Biomèdica en Ginecologia tractem d'entendre molecularment aquest tipus de càncer i de buscar noves teràpies més eficaces per millorar la supervivència de les pacients”.

 

Alfonso Parrilla Ocon. Beneficiàri de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron
“Voldria expressar el meu profund agraïment als Amics de Vall d´Hebron”

“El grup de recerca on treballo, gràcies als Amics de Vall d’Hebron, dedica gran part dels seus esforços a investigar les bases genètiques del Trastorn de Dèficit d’Atenció per Hiperactivitat (TDAH) amb l'objectiu d'identificar possibles marcadors de diagnòstic i d'establir una teràpia més personalitzada. 

Com a beneficiària d'una beca predoctoral, voldria expressar el meu profund agraïment als Amics de  Vall d'Hebron, qui de forma desinteressada contribueixen, a través de les seves aportacions, en la formació de joves investigadors que com jo desitgen repercutir en la salut i la qualitat de vida de les persones. El seu altruisme i compromís constitueixen, des del meu punt de vista, una peça clau per al progrés de la ciència i de la societat, a més d'un gest admirable".

 

Mireia Pagerols Teixidó. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron
“El nostre objectiu és resoldre la incertesa sobre les encefalopaties epilèptiques d´inici precoç”

“El grup de Neurologia Pediàtrica centra una part de la seva recerca en les encefalopaties epilèptiques d’inici precoç, un conjunt de malalties neurològiques greus que afecten els nadons durant el primer any de vida i de les quals se’n desconeix la causa en gran part dels casos. L’ajuda rebuda dels Amics de Vall d’Hebron és una gran oportunitat per poder aportar el meu granet de sorra en aquesta malaltia. El nostre objectiu és resoldre, mitjançant la genètica molecular, la incertesa sobre l’origen de la malaltia, i facilitar la tasca dels clínics que a través d'un pronòstic i tractament més acurats intenten donar resposta a les necessitats i inquietuds dels pacients i les seves famílies”.

 

Anna Marcé Grau. Beneficiària de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron
“Em dedico identificar marcadors moleculars relacionats amb la resistència a la quimioteràpia clàssic”

El grup de Recerques Biomèdiques en Cèl·lules Mare del Càncer, del que formo part des de juny de 2014 gràcies a l'ajuda dels Amics de Vall d’Hebron, se centra fonamentalment en la identificació de marcadors moleculars diagnòstic i pronòstics de diversos tipus de càncer. El meu treball està encaminat a identificar marcadors moleculars relacionats amb la resistència a la quimioteràpia clàssica en càncer de laringe i faringe, per al seu potencial ús terapèutic”.

 

Yoelsis García Mayea. Beneficiàri de la beca predoctoral Amics de Vall d´Hebron Llistat del 1 al 5: Coincidències: 13

Pàgina:  >>  >| Col·labora
Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca