català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

VHIREls professionals de l’hospital i els equips d'investigadors ens fem moltes preguntes per respondre a les malalties humanes.

Càncer, diabetis, malalties del cervell, ictus, lesions medul·lars, etc. són només un exemple de tantes patologies que intentem entendre. En què es centra la nostra tasca?
• Busquem el per què i com es produeixen les malalties
• Mirem de millorar-ne el tractament
• Investiguem noves maneres de diagnosticar-les, menys costoses
• Treballem per identificar els factors de risc que poden fer patir una malaltia
• Cerquem l’avanç en la prevenció


Des de la investigació bàsica a la clínica

La recerca bàsica és la eina que ens permet avançar en el coneixement de com funciona la Natura. Aplicant el conjunt de regles i la forma de treball del mètode científic, ens endinsem en descobrir els mecanismes íntims de la biologia de la malaltia i només llavors serem capaços de desenvolupar tractaments per tractar-la. Allunyar-nos de la recerca bàsica seria introduir-nos en el reialme de l’especulació i de l’endevinació.


Fem recerca de qualitat, al servei dels ciutadans

Al VHIR, el pacient és el centre de la recerca que desenvolupem. Per garantir que podem continuar sent capdavanters al servei dels pacients, disposem d’una àrea d’infraestructures de suport que proporciona serveis científics i tècnics als investigadors.


Gràcies a la investigació biomèdica la medicina pot oferir solucions per millorar la qualitat de vida dels pacients d'avui i curar als malalts del futur. Per fer-ho possible necessitem enfortir les nostres estructures, atreure i retenir el millor talent i renovar els nostres equipaments.


Tu ens pots ajudar a créixer.

 
Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca