català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Ironman pel càncer infantil

27/01/2015

5 amics s’han unit per recaptar fons a migranodearena.org, a favor de la recerca en oncologia pediàtrica al VHIR

L’Alberto, en Sergio, en Víctor, la Chelo i  l’Ilde són els cinc valents que correran, nedaran i competiran en bicicleta l’Ironman de Lanzarote, que se celebrarà el proper 23 de maig. I ho faran amb un objectiu solidari: recaptar fons per avançar en la investigació en càncer infantil al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

 

“La intenció és, amb el nostre esforç, transmetre a les nenes i nens amb càncer tota la nostra força i suport”, assegura l’Alberto, que fa unes setmanes va obrir un repte al web de micromecenatge migranodearena.org.  D’objectiu s’han marcat 2.500 euros que aniran directament a parar al grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil, liderat pel Dr. Josep Sánchez de Toledo.

 

Els esportistes són de León, Valencia i Las Canarias, han participat en diversos Ironman i mai no han visitat l’Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Tot i això, estan convençuts que volen contribuir a beneficiar els més dèbils i aconseguir la mortalitat 0 en el càncer infantil.

 

El grup del VHIR es dedica a la investigació de nous mitjans diagnòstics i nous tractaments per combatre el càncer en els infants. La supervivència a aquesta malaltia durant la infància és alta, al voltant del 80%, però algunes neoplàsies presenten supervivències inferiors. En aquest sentit, cal més investigació per trobar noves teràpies que millorin el pronòstic general de la malaltia i la supervivència dels pacients en els grups d’alt risc.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca