català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Dues localitats tarragonines recapten 3.442 euros en una desfilada solidària

23/12/2014

Part dels diners recollits es destinaran a la recerca en càncer infantil al VHIR

Els dos últims caps de setmana les localitats de Benissanet i Miravet, a la Ribera d’Ebre (Tarragona), han acollit unes desfilades molt especials i solidàries. Ha estat una iniciativa de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), que ha aconseguit recaptar més de 3.400 euros, que ara es repartiran a parts iguals per l’associació i per ajudar al grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), que lidera el Dr. Josep Sánchez de Toledo.

 

La iniciativa solidària ha consistit en una desfilada, el dia 14 a Benissanet i el 21 a Miravet, on s’hi va mostrar vestits de comunió de diverses èpoques, el més antic de l’any 1944, que van lluir una cinquantena de nens i nenes, a més de tota la gent implicada que hi va cedir els vestits i que representava diverses generacions. Les 600 persones que van assistir a les desfilades, juntament amb sortejos de productes i serveis locals, cedits solidàriament, van ajudar a arribar a la suma final.

 

Ha estat la primera vegada que voluntaris de l’AFANOC de la zona han tirat endavant una iniciativa com aquesta, però ara aprofitaran l’empenta  per continuar amb noves propostes a la comarca.

 

Des de l’organització han volgut agrair molt especialmente la col·laboració dels ajuntaments de les dues localitats, així com les persones que hi van col·laborar i participar. Des del VHIR tornem a agrair les iniciatives solidàries com aquesta.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca