català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
El Dr. Bruno García donarà la volta al món amb el logo del VHIR al seu vaixell

23/12/2014

Serà un dels 8 equips que participin en la Barcelona World Race. El seu vaixell portarà el logo del VHIR

Es diu Bruno García, el Dr. Bruno Garcia, cardiòleg i membre del grup de recerca de Patologia cardiocirculatòria del VHIR de professió, i regatista per devoció. D'aquí poc més d’una setmana donarà la volta al món en un vaixell juntament amb el seu germà, Willy, ja que tots dos són un dels 8 equips que participen a la Barcelona World Race (BWR) que comença el 31 de desembre a Barcelona.

 

Té 47 anys i aquesta serà la seva segona BWR. El seu germà és joier i en té 42. Tots dos compartiran tres mesos o més, si aguanten fins al final, una aventura esportiva i humana en el vaixell ‘We are Water’, el nom de la Fundació que els dóna suport logístic en aquesta participació.

 

Però el Bruno ha volgut afegir un altra marca al seu vaixell, la del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), per tal de conscienciar als que segueixin la regata durant aquests mesos de la importància de la recerca en les malalties cardiovasculars, especialment les cardiopaties congènites i aquelles que afecten als nens.

 

“Lligar la meva aventura al VHIR servirà per difondre el missatge de la importància de les cardiopaties congènites, dels problemes cardiovasculars infantils i en general de tota la recerca cardiovascular”, assegura el Bruno mentre presenta als mitjans de comunicació el seu vaixell i els seus motius per endinsar-se en aquesta aventura, envoltat de l'equip olímpic de natació sincronitzada, que ha apadrinat el 'We are water'.

 

“We are water i el VHIR són dos missatges totalment en línia amb la solidaritat i la conscienciació ciutadana”, apunta el Dr. García mentre sosté a la mà un catèter que ensenya a les televisions lligant professió i vocació

 

El seu germà petit el mira mentre ambdós contesten preguntes sobre com serà la convivència de tres mesos entre dos germans mentre recorren 23 mil milles nàutiques sense escales. Valdrà la pena i al VHIR els seguirem. Recordeu, si el Bruno és capaç de donar la volta al món per conscienciar a la gent, tothom pot ajudar a la seva manera a la recerca, en aquest cas al VHIR, a través de la pàgina de donacions faigrecerca.org.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca