català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
L’Obra Social ‘la Caixa’ renova el seu compromís amb la formació de joves talents

17/12/2014

La fundació corporativa s’ha tornat a implicar en la recerca al Vall d’Hebron, mitjançant el cofinançament d’una beca post-MIR.

La fundació corporativa s’ha tornat a implicar en la recerca al Vall d’Hebron, mitjançant el cofinançament d’una beca post-MIR que ha rebut la Marta Torres Ferrús, metge especialista del servei de neurologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH). La Sra. Isabel Adell, Directora de Banca d’Institucions de ‘la Caixa’, va ser l’encarregada de lliurar la beca el passat 12 de desembre en el marc de la 18a Conferència Anual del Vall d’Hebron.

Marta Torres, receptora de la beca, ha realitzat la seva formació com a especialista al servei de neurologia de l’HUVH, que compta amb una de les poques unitats a nivell nacional d’atenció clínica especialitzada en l’àmbit de les cefalees i que, a més, dedica un gran esforç a la recerca clínica i experimental. En l’etapa final de la residència ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb l’activitat investigadora de la unitat de Cefalea i Dolor neurològic, liderada per la Dra. Patricia Pozo-Rosich. Ara, aquesta beca li permetrà continuar la col·laboració en recerca iniciada durant la residència.

Torres agraïa aquest ajut ja que “la concessió d’una Beca post-MIR ‘la Caixa’ em permetrà formar-me com a investigadora en el camp de les cefalees i, especialment, en una unitat amb experiència en recerca clínica i bàsica, alhora que contribuirà al  coneixement d’aquesta patologia i es traduirà en una millora en la qualitat de vida de moltes persones que pateixen migranya”. Sobre l’especialitat escollida, Torres apunta que “les cefalees i, en concret, la migranya, són un camp summament interessant on cal fer un gran esforç de recerca en el que, sens dubte, tinc la determinació de col·laborar”.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca