català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Els ´amics del VHIR´ lliuren les beques predoctorals

16/12/2014

Luz Jubierre i Casandra Riera van rebre la seva beca a la 18a Jornada Anual de l´Hospital Universitari Vall d´Hebron

Tres 'amics del VHIR' van acudir a la 18a Conferència Anual Vall d'Hebron per lliurar les dues beques de formació predoctoral que han aconseguit finançar per als propers tres anys. Gràcies als donants, Casandra Riera i Luz Jubierre podran realitzar la seva tesi doctoral al Vall d'Hebron Institut de Recerca.

 

La Manoli, una de les 'amigues del VHIR' que va acudir a la cerimònia, va poder veure en directe els resultats de l'Institut en el darrer any i constatar les petites passes que dia a dia fan els investigadors per avançar en el coneixement de malalties com el càncer, que es va portar per endavant la vida de dos familiars seus: "he vist que allò que en un primer moment no tenia gaire clar es veritat, que puc ajudar a la recerca per curar malalties i millorar els tractaments".

 

La Luz Jubierre lluitarà precisament contra el càncer, en aquest cas infantil, amb el grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil, coordinat pel Dr. Josep Sánchez de Toledo. Luz és llicenciada en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i té el Màster de Neurociències de la mateixa universitat. Des del 2012 ha fet pràctiques aquest grup de recerca, combinant-les amb els estudis de doble grau en Matemàtiques i Física de la Universitat de Barcelona. La seva tesi doctoral, dirigida pel Dr. Miguel Segura, estarà centrada en teràpies epigenètiques contra dos tipus de càncer infantil: el neuroblastoma i l’ependimoma.

 

La Casandra és llicenciada en Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en Biologia Molecular a la Universitat de Barcelona. L’any 2012 va incorporar-se al grup de Bioinformàtica Translacional del VHIR, liderat pel Dr. Xavier de la Cruz, per dur a terme un projecte de desenvolupament d’eines bioinformàtiques per predir mutacions patològiques. Aquest projecte centrarà la seva tesi doctoral en els propers 3 anys.

 

Les joves investigadores van incorporar-se amb l’ajut dels 'amics del VHIR' l’1 d’octubre, juntament amb els altres 4 investigadors predoctorals becats per l’Institut en aquesta edició 2013.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca