català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Les immunodeficiències al Biobanc

16/12/2014

El grup de recerca del Pacient Pediàtric Immunodeprimit i el Servei d´Immunologia de l´HUVH han començat a recopilar mostres de sang a pacients amb IDP

El biobanc de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron ha implementat un nou sistema per facilitar i agilitzar la recepció de les mostres de sang i orina extretes a l'hospital per usar-les en investigació.

 

 

El nou procediment està integrat en els circuits hospitalaris, de manera que quan en la consulta mèdica es sol·liciti una analítica, es podrà fer directament mitjançant un clic la petició per a que la mostra es processi en el biobanc, sempre amb el consentiment previ del pacient. Gràcies a aquest nou sistema, les mostres arriben correctament etiquetades i es resta feina als investigadors, que abans eren els encarregats de demanar al personal mèdic l’extracció i l’enviament de mostres per als seus estudis.

 

El grup de recerca del Pacient Pediàtric Immunodeprimit i el Servei d'Immunologia de l'HUVH han començat a recopilar mostres de sang a pacients amb IDP i als familiars dels pacients per poder fer diagnòstics genètics, i convertir-se en el biobanc de referència de Catalunya en aquestes malalties minoritàries.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca