català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Hi ha desitjos que canvien el món

03/11/2014

L´exposició de Legado Solidario està a Valencia per informar de la possibilitat de deixar una herència solidària

La Plaza de los Pinazo de Valencia acull fins el proper 4 de novembre la campanya informativa "Hi ha desitjos que canvien el món" de Legado Solidario. El Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) participa en aquest projecte amb l'objectiu de comunicar a la societat la possibilitat de deixar una herència o un llegat solidari en testament destinat a projectes d'entitats sense ànim de lucre.

 

Es tracta d'un tipus de donació que s'inclou en el testament per a què, més allà de la vida i sempre respectant els drets dels hereus, les persones puguin mantenir el seu compromís amb alguna de les 24 entitats associades a la campanya, com el VHIR. El llegat consisteix en un procediment senzill, econòmic i útil, i s'ha de fer davant de notari.

 

La imatge que representa al VHIR és la d'una embarassada que sosté la fotografia en la qual apareix un nadó amb una sonda al nas que s'aferra a les mans dels seus pares, sota el lema "El teu llegat donarà vida a altres". Des de l'adhesió del VHIR a la campanya l'any 2012, quatre persones han volgut contribuir a la recerca biomèdica d'excel·lència liderada al Vall d'Hebron, amb dos llegats i dues herències.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca