català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Els pares d’en Didac recapten 1.175 euros més per la recerca en IDPs al VHIR

31/10/2014

La família del pacient de 3 anys ha aconseguit més de 25.000 euros en donacions per investigar aquestes malalties rares del sistema immunitari

La família d’en Didac no s’atura i continua sumant petites donacions per contribuir a la recerca de les immunodeficiències primàries (IDPs) al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). La última acció ha tingut lloc a la Fira Tradicional de La Jana, al Maestrat, on van aconseguir recaptar 1.175 euros venent cornucòpies, paperetes per una rifa d’una cistella de Nadal i manualitats.

 

Des que van començar la campanya “Tots amb Didac”, han recaptat més de 25.000 euros per a la recerca en aquestes malalties rares del sistema immunitari que pateix en Didac, de 3 anys. Al VHIR les investiguen el grup de recerca d’Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit, dirigit per la Dra. Concepción Figueras, i el grup d’Immunologia, encapçalat pel Dr. Ricard Pujol. Tots dos grups tenen vincle directe amb la Unitat de Malalties Infeccioses Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que ha esdevingut un centre de referència en aquest àmbit, amb prop de 700 pacients diagnosticats.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca