català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
La cursa Nick Sport recapta 8.000 euros pel càncer hepàtic

21/10/2014

La V Cursa Nick Sport Horta ha estat tot un èxit, amb 1.000 corredors inscrits i 8.000€ recaptats

La V Cursa Nick Sport d’Horta, la cursa solidària que enguany es dedica a la recerca en càncer hepàtic al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha estat tot un èxit, amb 1.000 corredors inscrits i una recaptació de 8.000 euros que es dedicaran a la recerca d'aquesta malaltia, al VHIR. María José Moscoso, la promotora de la cursa, ha lliurat el xec al Director del VHIR, Joan X. Comella, acompanyada de Gemma Flores, directora del centre d'esports Nick.

 

Moscoso és la promotora d’aquesta cursa solidària i ara fa 9 mesos que va ser trasplantada de fetge al Vall d’Hebron, després que li diagnostiquessin un càncer hepàtic. El dia de la cursa ella mateixa va lliurar un xec simbòlic al Dr. Ramon Charco, cap del grup de transplantament digestiu del VHIR.

 

“Sento que he d’ajudar a totes les persones que han estat al meu costat i d’ajudar a la sanitat pública”, va assegurar María José, que diu sentir-se amb “el deure de compensar d’alguna manera tot allò que els metges han fet per tal que jo estigui viva i bé”. Per això ja fa dos anys que aquesta cursa solidària es dedica a la recerca al VHIR; l’objectiu és superar els prop de 5.000 euros que es van recaptar a l’edició de l’any passat.

 

La principal novetat de la cursa d’aquest any ha sigut la cursa especial gratuïta dedicada a nens i nenes amb síndrome de Down o amb alguna altra discapacitat, que es van incorporara a la cursa quan quedava un quilòmetre i mig per a la meta.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca