català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
El poble de Sant Mateu col·labora en la recerca contra el càncer de còlon

14/10/2014

La comissió de festes del poble del Baix Maestrat ha recaptat amb un musical més de 4.300 euros

El musical benèfic Mamma Mia, interpretat per una companyia amateur de Vinaròs, va superar totes les expectatives d’assistència dels representants de la comissió de festes de Sant Mateu, que van comptabilitzar prop de 2.000 assistents. Una xifra molt elevada tenint en compte que aquest poble, situat a la comarca del Maestrat al País Valencià, compta pràcticament amb el mateix nombre d’habitants!


L’entrada era lliure però, a canvi, els organitzadors van demanar als assistents una donació per contribuir a la recerca contra el càncer de còlon al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). En total, van recaptar 4.300 euros que ja han lliurat al grup d’Oncologia Molecular al CIBBIM- Nanomedicina, liderat pel Dr. Diego Arango.


El Dr. Arango va rebre els membres de la comissió de festes al seu laboratori, per agrair-los la iniciativa i explicar-los la recerca que lidera al VHIR. El seu grup treballa en dues línies d’investigació: una per conèixer la biologia de la malaltia per poder personalitzar al màxim els tractaments, i l’altra per  identificar biomarcadors que facin possible el diagnòstic precoç per millorar la supervivència del càncer de còlon.  
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca