català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Els ´amics del VHIR´ financen la formació predoctoral de dues investigadores

02/10/2014

El VHIR ha resolt la convocatòria 2013, que per primera vegada beneficiarà sis joves, dos més que a les anteriors edicions

L’edició 2013 del Programa d’Ajuts Predoctorals per a la Formació de Personal Investigador del VHIR ha concedit dos ajuts més, gràcies a les donacions dels 'amics del VHIR'. Les dues investigadores becades pels 'amics del VHIR' són Casandra Riera i Luz Jubierre.


La Casandra és llicenciada en Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Màster en Biologia Molecular a la Universitat de Barcelona. L’any 2012 va incorporar-se al grup de Bioinformàtica Translacional del VHIR, liderat pel Dr. Xavier de la Cruz, per dur a terme un projecte de desenvolupament d’eines bioinformàtiques per predir mutacions patològiques. Aquest projecte centrarà la seva tesi doctoral en els propers 3 anys.


La Luz és llicenciada en Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona i té el Màster de Neurociències de la mateixa universitat. Des del 2012 ha fet pràctiques al grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil al VHIR, coordinat pel Dr. Josep Sánchez de Toledo, combinant-les amb els estudis de doble grau en Matemàtiques i Física de la Universitat de Barcelona. La seva tesi doctoral, dirigida pel Dr. Miguel Segura, estarà centrada en teràpies epigenètiques contra dos tipus de càncer infantil: el neuroblastoma i l’ependimoma.


Les joves investigadores van incorporar-se amb l’ajut dels 'amics del VHIR' l’1 d’octubre, juntament amb els altres 4 investigadors predoctorals becats per l’Institut en aquesta edició 2013.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca