català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
´Entre els núvols, una clariana´, tercera Cervesa Científica del VHIR

22/09/2014

El col·loqui se celebra aquest 7 d’octubre i compta amb la col·laboració de Damm i TheDoctorFactory

Ja tenim a punt la tercera Cervesa Científica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El proper 7 d’octubre us convidem a assistir a aquesta tercera conversa, organitzada per la Unitat de Mecenatge del VHIR en col·laboració amb Damm i TheDoctorFactory.

Després de fer un vuit mil i de trobar una agulla en un paller, aquest cop mirem al cel i busquem una clariana entre els núvols. Què significa una tempesta en el món de la ciència? I en l’economia? Es poden fer previsions acurades sense crear alarma? Distingir entre un xàfec i un tsunami és un repte que forma part de la vida científica i econòmica. Per respondre totes aquestes qüestions, i les que puguin sorgir, comptem amb tres convidats que ens poden oferir punts de vista ben diferents:

 

- Patricia Pozo-Rosich. Neuròloga de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i responsable del Grup de recerca en Cefalea i Dolor Neurològic del VHIR.

- Ricard Pujol. Cap del servei d’Immunologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i del Grup de recerca d’Immunologia del VHIR. Assessor per la recerca a la Direcció-Gerència de l’ICS.

- Vicente Ortún. Degà i professor de la Facultat de Ciències Econòmiques de la UPF. Investigador, ex-director i fundador del Centre d’Economia i Salut (CRES).

 

L’encarregat de moderar aquesta tercera conversa serà el periodista Lluís Amiguet, de La Contra de La Vanguardia.

La Cervesa Científica, una de les activitats que el VHIR ha preparat per celebrar el seu 20è aniversari, es basa en el diàleg interdisciplinar de qualsevol tema científic actual i proper a la societat entre experts reconeguts de tres àrees diferents però complementàries entre elles, creant paral·lelismes amb altres disciplines. Amb una dinàmica informal, llenguatge proper i to divulgatiu, els oients, després d’unes breus idees dels ponents que portaran a la reflexió, són qui dirigiran la conversa a partir de preguntes o discussions que vulguin tenir directament amb els experts, permetent així la proximitat entre ells i el privilegi del públic de tenir molt a l’abast persones de prestigi que puguin satisfer la seva curiositat.

 

Data: dimarts 7 d’octubre
Lloc: Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, c. Roselló 515 (metro L5 Sagrada Família)
Hora: 19.00h (durada 1h i 15min)
Preu: 5 euros. Inscripció en aquest enllaç (aforament limitat)

 

Fes la inscripció aquí.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca