català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

NotíciesSignatura del conveni. A l'esquerra el director del VHIR, el Dr. Joan Comella, i a la dreta la propietària de la marca, Nieves Vilaplana Duran-Sindreu
Signatura del conveni. A l'esquerra el director del VHIR, el Dr. Joan Comella, i a la dreta la propietària de la marca, Nieves Vilaplana Duran-Sindreu


Polseres solidàries pel càncer

06/07/2014

Els beneficis de la seva venda aniran destinats a la recerca en oncologia al VHIR

La marca d’accessoris Samburu ha dissenyat una línia de polseres, anomenades Support bracelets, per contribuir en la lluita contra el càncer. Els beneficis de la polsera, que té un preu de venda de 6 euros, aniran destinats a la investigació en oncologia al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

 

Les polseres estan fetes amb cristall Swarovski i estan disponibles en 11 colors que fan referència a diferents tipus de càncer. Posteriorment, s’aniran afegint més colors per poder aplegar més investigacions.

 

Samburu pretén consolidar-se com una marca que no es desvincula de les problemàtiques socials i que dóna suport a la lluita per la vida. Darrere de la marca hi ha Nieves Vilaplana Duran-Sindreu, una empresària del sector químic. Les polseres es poden adquirir a través del seu web i dels seus propis punts de venda. Per cada polsera venuda, el VHIR rebrà 4 euros.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca