català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Escolta el testimoni dels pares d'en Didac, un nen amb una malaltia minoritària

28/02/2014

La família ha recaptat més de 10.000 euros per a la recerca en immunodeficiències primàries

En motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, us presentem el testimoni dels pares d’en Didac, un nen de dos anys i mig amb un tipus d’immunodeficiència primària, una de les malalties anomenades ‘rares’, causada per alteracions en el sistema immunitari.

 

En els darrers mesos, la família d’en Didac ha recaptat més de 10.000 euros per donar suport a la investigació que es porta a terme al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) en aquesta malaltia que ja es va portar per davant la vida d’en Juan, el germà d’en Didac, quan tenia 3 anys. Com el seu pare explica, “aquestes malalties no són rares perquè siguin difícils de curar, sinó perquè no s’ha dedicat la suficient investigació”.

 

En Dídac és un dels pacients que atén el Dr. Pere Soler, investigador del grup en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit i metge adjunt de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquesta unitat ha esdevingut un centre de referència en les immunodeficiències primàries, amb prop de 700 pacients diagnosticats.

 

Suma't a la iniciativa dels pares d'en Didac i col·labora.


Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca