català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

NotíciesDescobreix allò que els investigadors veuen i creen

03/02/2014

Els Lluïsos de Gràcia acullen de l’11 de febrer al 9 de març una exposició d’imatges científiques fetes al VHIR

'La recerca en primer pla: descobreix allò que els ulls dels investigadors veuen i creen'. Sota aquest títol els Lluïsos de Gràcia acolliran de l’11 de febrer al 9 de març una exposició d’entrada lliure amb les millors imatges de les darreres tres edicions del concurs de fotografia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

 

A través de 18 fotografies de gran format, els visitants podran sorprendre’s amb la bellesa i les formes insòlites que sovint contemplen els investigadors del VHIR. La majoria de les imatges s’han obtingut gràcies als microscopis d’última generació que permeten veure en detall parts tan amagades al nostre cos, com ara les peculiars formes que es dibuixen a les parets de l’intestí o les cèl·lules que fan possible la contracció del cor.

 

Aquesta exposició és el primer dels actes que organitzarà el VHIR al llarg del 2014 en motiu del vintè aniversari de l'Institut.

 

Esteu tots convidats!!

 

 

Lloc: Plaça del Nord 7-10, Barcelona (Metro L3 Lesseps)

Dates: de l’11 de febrer al 9 de març

Horari: De dilluns a divendres de 17.00h a 23.00h. Dissabtes de 09.00h a 23.00h. Diumenges de 09.00 a 14.00h i de 17.00h a 21.00h.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca