català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Us convidem a la primera Cervesa Científica del VHIR!

17/02/2014

El col·loqui se celebrarà el 27 de febrer i compta amb la col·laboració de Cervezas Moritz i TheDoctorFactory

El proper 27 de febrer us convidem a assistir a la primera Cervesa Científica organitzada pel Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquest nou format de conversa es basa en el diàleg interdisciplinar de qualsevol tema científic actual i proper a la societat entre experts reconeguts de tres àrees diferents però complementàries entre elles, creant paral·lelismes amb altres disciplines. Amb una dinàmica informal, llenguatge proper i to divulgatiu, els oients, després d’unes breus idees dels convidats que portaran a la reflexió, són qui dirigiran la conversa a partir de preguntes o discussions que vulguin tenir directament amb els experts, permetent així la proximitat entre ells i el privilegi del públic de tenir molt a l’abast persones de prestigi que puguin satisfer les seves curiositats. La Cervesa Científica obre la porta a un format innovador en la ciència ciutadana,  i compta amb la col·laboració amb Cervezas Moritz i TheDoctorFactory.

 

La primera Cervesa Científica portarà com a títol ‘Com assolir un vuitmil?’ i generarà un debat que girarà entorn el repte dels vuit mils, tant des del punt de vista d’un alpinista com des del d’un investigador: els valors que comparteixen entre uns i altres, com la passió d’un repte es converteix en una forma de vida, i un llarg etcètera d’apassionants vèrtex que s’entrecreuaran entre sí gràcies al públic i als tres convidats:

 

Ferran Latorre, alpinista. El seu repte és assolir els 14 vuit mils, i ja n’ha completat l’ascensió de 9.

 

Joan Montaner, Coordinador de l’Àrea de Neurociències i Cap del Grup de Malalties Neurovasculars del VHIR. És líder europeu en la recerca de l’ictus.

 

Mara Dierssen, Cap del Grup de Recerca Cellulars & Systems Neurobiology del CRG i Presidenta de la Sociedad Española de Neurociencias. És una neurocientífica puntera en tot el món en el camp de la Síndrome de Down.

 

El col·loqui anirà seguit d’una actuació del grup de música FromLosttotheRiver (Luis de Rojas, Pablo Reche, Ignasi Cuadern, Oriol Roige i Mara Dierssen).

 

 

 

 

Data: dijous 27 de febrer

 

Lloc: Teatret Lluïsos de Gràcia, Plaça del Nord 7-10 (Metro L3 Lesseps)

 

Preu: 5€ (pagament al mateix teatre). Aforament limitat

 

Hora: 19:00h (durada 2h)

 

 
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca