català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
La Fundació Step by Step i 501SITU ja han venut 17 dels 20 habitatges del projecte 'Time to Move'

20/12/2013

El 25% dels beneficis d'una promoció immobiliària es destinaran a la recerca en lesions medul·lars

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), la Fundació Step by Step  (SbS) i la promotora immobiliària 501SITU tenen signat un acord que permetrà destinar el 25% dels beneficis d’una promoció d’habitatges a un projecte d’investigació de les lesions medul·lars. De moment, ja s'han venut 17 dels 20 habitatges.

L’acord contribuirà a finançar el projecte d’investigació ‘Time to Move’, que està basat en la teràpia cel·lular per impulsar noves estratègies en el tractament de les lesions medul·lars. L’estudi està liderat pel VHIR i compta amb la participació de set grups d’investigació: dos del VHIR, dos de la Universitat de Girona (UdG), dos del Centre d’Investigació Príncep Felip (CIPF) i el grup de rehabilitació de la Fundació SbS.

En l’acte de signatura, celebrat fa uns mesos a la seu del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat,  van participar el Dr. Joan X. Comella, director del VHIR, el Dr. Miguel Ángel González Viejo, cap de la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Frederic Crespo, representant de 501SITU i alhora fundador i president de Step by Step, i Xavier Esteve i Anna Veiga, patrons de la Fundació.

Pel director del VHIR, el projecte ‘Time to move’ és singular, ja que aborda la investigació de les lesions medul·lars des d’un punt de vista “multidisciplinar amb grups punters en el seu àmbit de recerca”. Un fet que també ha remarcat a la signatura de l’acord el Dr. González Viejo, que  ha insistit en l’abordatge “des de totes les perspectives possibles” que fa el projecte de recerca.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca