català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
El VHIR inicia una campanya de captació de fons al recinte hospitalari

03/12/2013

L’objectiu d’aquesta primera campanya és aconseguir socis de continuïtat per finançar la formació de nous investigadors

Aquesta setmana ha començat una campanya de captació de fons al recinte de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per donar suport a la investigació que es porta a terme al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Aquesta iniciativa completa el cicle iniciat amb la posada en marxa de la pàgina www.faigrecerca.org i l’edició del díptic 'Ara tu també pots fer recerca'.

 

La campanya s’ha iniciat a l’Àrea General i continuarà en les setmanes següents a les Àrees Materno-infantil i Trauma, respectivament. L’objectiu d’aquesta primera campanya és aconseguir una xifra de socis de continuïtat (amics/amigues del VHIR), que permeti finançar la formació de nous investigadors/es mitjançant la convocatòria dels Ajuts pre-doctorals pròpia del VHIR. Es tracta d’una figura semblant a ‘apadrinar’ un jove investigador/a a Vall d’Hebron, en qualsevol de les disciplines de les ciències de la vida.

 

Us recordem que Faig Recerca obre la porta a tots els ciutadans a col·laborar amb cada minut de la investigació biomèdica que es fa al Vall d’Hebron, que costa 11 euros. El ventall de possibilitats per participar és ampli: es pot ser 'amic del VHIR' amb una aportació periòdica a l’Institut o a un grup de recerca, es pot fer una donació, deixar un llegat solidari o destinar el temps a la captació de fons per millorar la salut d’avui i del futur.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca