català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

NotíciesFes com el Dídac i col·labora en la investigació de les Immunodeficiències Primàries

08/04/2014

La família del pacient de 3 anys ha recaptat més de 24.000 euros en diferents activitats

L’Ajuntament de Vinaròs i els veïns d’aquesta localitat valenciana s’han bolcat amb la campanya de captació de fons engegada per la família d’en Dídac, un nen de tres anys que va néixer amb una immunodeficiència primària (IDP), una malaltia rara causada per alteracions en el sistema immunitari.

 

Només en els últims mesos, la família ha recaptat més de 24.000 euros a través d'un mercat solidari, quatre concerts, un espectacle de màgia, un festival de dansa i un calendari solidari. D'altra banda, també estan recollint taps per contribuir en la recerca de les IDP al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i conscienciar la societat de l’impacte d’aquesta malaltia que ja es va portar per davant la vida d’en Juan, el germà d’en Dídac. La campanya compta amb l’adhesió de l’Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris (ACADIP) i amb  el sindicat de policia de Madrid, que també està fent la difusió per recaptar fons a través de Faig Recerca.

 

Al VHIR investiga aquesta malaltia el grup de recerca d’Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit, dirigit per la Dra. Concepción Figueras, i el grup d’Immunologia, dirigit pel Dr. Ricardo Pujol. Tots dos grups tenen vincle directe amb la Unitat de Malalties Infeccioses Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que ha esdevingut un centre de referència en aquest àmbit, amb prop de 700 pacients diagnosticats.

 

Ves al web d'en Didac aquí

Consulta la notícia publicada a El Mundo
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca