català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Faig Recerca recapta 7.000 euros en els primers mesos en funcionament

05/09/2013

El director del VHIR explica en una entrevista a Europa Press la bona acollida del web de donacions

El web de donacions del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), www.faigrecerca.org (www.yoinvestigo.org, en castellà), ha rebut 7.000 euros des de l’inici de la campanya a l’hospital, ara fa 3 mesos. En una entrevista publicada a Europa Press, el director de l’Institut, el Dr. Joan X. Comella, ha destacat la importància d’aquestes donacions que, majoritàriament, solen anar dels 10 als 50 euros.

 

"El concepte és que ets amic de la investigació de Vall d'Hebron i contribueixes a què nosaltres puguem fer més investigació de la que faríem si només poguéssim confiar amb les fonts habituals de finançament", subratlla el Dr. Comella a l’agència de notícies, remarcant que la campanya no té res a veure amb les retallades.

 

Faig Recerca obre la porta a tots els ciutadans a col·laborar amb cada minut de la investigació biomèdica que es fa al Vall d’Hebron, que costa de mitjana 11 euros. El ventall de possibilitats per participar és ampli: es pot ser 'amic del VHIR' amb una aportació periòdica a l’Institut o a un grup de recerca o doctor concret, es pot fer una única donació, deixar un llegat solidari o destinar el temps a la captació de fons per millorar la salut d’avui i del futur.

 

A banda de la campanya online de donacions, el director del VHIR ha explicat a la mateixa entrevista a Europa Press que aspira a trobar grans donants privats per poder construir un nou edifici per a la recerca. Substituiria l’edifici Mediterrània de més de 30 anys i podria costar entre 15 i 17 milions d’euros.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca