català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

NotíciesEl Dr. Charco se suma a la causa
El Dr. Charco se suma a la causa


Horta corre pels trasplantaments hepàtics a Vall d'Hebron

26/07/2013

Els beneficis de la cursa barcelonina es destinaran a la investigació de trasplantaments d’òrgans

El barri barceloní d’Horta acull el proper 11 de setembre la Cursa Solidària pel Trasplantament Nick Festes d’Horta, que enguany destinarà tots els seus beneficis al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) per avançar en la investigació dels trasplantaments d’òrgans.

 

Aquesta quarta edició l'ha impulsat Mª José Moscoso, una pacient que està en llista d’espera d’un trasplantament de fetge a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, després de ser diagnosticada fa quatre mesos d’un càncer hepàtic. 

 

L’objectiu de la cursa és col·laborar amb el VHIR perquè la recerca en aquest camp, que lidera el Dr. Ramon Charco, cap del grup de Trasplantaments Digestius, ajudi en la millora dels trasplantaments i en la qualitat de vida dels pacients trasplantats.

 

La cursa sortirà a les 9 del matí de la Plaça Eivissa i finalitzarà al mateix punt després d’un recorregut de 5 quilòmetres. Les inscripcions estan obertes fins al dia 7, amb un preu que oscil·la dels 9 als 11 euros.

 

Tots aquells que no puguin assistir a l’esdeveniment, també poden participar des de la fila 0 solidària, amb una donació a www.faigrecerca.org.  
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca