català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Una empenta per a la millora de la qualitat de vida dels pacients amb immunodeficiències primàries

22/07/2013

Més de 800 persones han votat pel projecte de l’ACADIP a SmileMundo

L’Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris (ACADIP) compta amb més de 800 vots pel projecte “Millora de la qualitat de vida de pacients i familiars d’immunodeficiències primàries”, publicat a la plataforma de micromecenatge Smilemundo.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar 1.000 euros per aconseguir que aquests pacients i les persones que els envolten puguin assolir el màxim grau de qualitat de vida. Per fer-ho possible, l’associació treballa divulgant informació i recaptant fons perquè la comunitat científica intensifiqui la recerca en aquestes malalties rares causades per alteracions en el sistema immunitari dels nens.

 

Al Vall d'Hebron Institut de recerca investiguen aquestes malalties el grup de recerca d’Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit, dirigit per la Dra. Concepción Figueras, i el grup d’Immunologia, dirigit pel Dr. Ricardo Pujol. Tots dos grups tenen vincle directe amb la Unitat de Malalties Infeccioses Pediàtriques de l’HUVH, que ha fet de l’hospital un centre de referència en aquest àmbit, amb prop de 700 pacients diagnosticats.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca