català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

NotíciesL’atleta Salvador Calvo transmet als nens amb càncer el seu esperit de resistència

09/07/2013

El corredor d’ultra fons lleonès ha visitat el Vall d’Hebron, en motiu de la 5a edició de Los Calderones

Un any més, l’Associació d’ensinistrament de gossos ADCAN se suma a la lluita contra el càncer infantil al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)  amb la cursa benèfica “Los Calderones”.  Otero de las Dueñas (Lleó) acollirà el diumenge 14 de juliol aquesta 5a edició que enguany comptarà amb l’apadrinament de Salvador Calvo, referent internacional a les proves d’ultra fons.

 

Un any més, l’Associació d’Ensinistrament de Gossos ADCAN se suma a la lluita contra el càncer infantil al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) amb la cursa benèfica ‘Los Calderones’. Otero de las Dueñas (León) acollirà el proper diumenge 14 de juliol aquesta 5a edició que comptarà amb l’apadrinament especial de Salvador Calvo, referent internacional a les proves d’ultra fons.

 

Uns dies abans de la prova, l’atleta de León ha visitat als nens i nenes ingressats a Vall d’Hebron per explicar-los què el manté en peu durant curses de muntanya de més de 150km: “Els vull transmetre el meu esperit de resistència, la importància de no abandonar malgrat el patiment i els problemes que sempre et trobes. I per resistir, necessitem una cosa que cada vegada trobem menys a la nostra societat: molta paciència”.

 

Salvador Calvo ha vingut acompanyat d’un dels organitzadors de la cursa benèfica, Juan Antonio Fernández, per a qui la millora de l’estat dels nens compensa tot l’esforç: “Vam tenir una gran sorpresa quan vam veure la gran acollida que ens van donar els petits, malgrat la nostra modesta aportació a les primeres edicions. Aquesta realitat és la que ens mou a continuar organitzant”.

 

Els fons recaptats a l’edició d’enguany, com a totes les altres, aniran destinats al grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil del VHIR, dirigit pel Dr. Josep Sánchez de Toledo, que agraeix tot el suport i esforç econòmic que la seva unitat rep de la societat per poder avançar en la lluita contra aquesta malaltia. 
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca