català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

NotíciesEl protagonista de "1.200 km contra el càncer" guanya el premi personal de migranodearena.org

12/06/2013

Pablo Calvo ha recaptat 3.500 euros per a la recerca en càncer infantil al VHIR

La Fundació Real Dreams, impulsora de la plataforma de micromecenatge solidari migranodearena.org, ha concedit el premi a la Persona Més Solidària a Pablo Calvo, pel seu projecte "1.200 km contra el càncer". Els 3.500 euros recaptats l’estiu passat a través de la plataforma van destinar-se al grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil, dirigit pel Dr. Josep Sánchez de Toledo al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

 

Coincidint amb la cursa benèfica Los Calderones 2012 que cada any se celebra a Lleó per recaptar fons per a la investigació en càncer infantil al VHIR, Pablo Calvo, bomber de professió i apassionat de la bicicleta, va decidir donar un pas més endavant: va organitzar un viatge de 1.200 quilòmetres en bicicleta amb la seva gossa Hippie. La seva idea inicial era demanar un euro per quilòmetre recorregut entre Nantes (França) i Lleó, però en acabar la campanya a migranodearena.org, pràcticament va triplicar el seu objectiu, recaptant els 3.500 euros destinats al VHIR.

 

"La resposta de la gent ha estat increïble. Si no fos per tots els que et donen suport i volen col·laborar amb tu, no hagués fet res", assegura entusiasmat Pablo, que explica com poc a poc va anar creixent el projecte per ajudar els nens amb càncer. I vist l'èxit, per aquest estiu té un altre repte solidari: recorrerà 3.000 km per Europa per recaptar fons per a la recerca de la síndrome de Rett i la Fundació Alpe.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca