català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Mi Compañero de Viaje dóna 9.000€ per a un projecte de recerca de càncer pediàtric

16/01/2017

L’objectiu del projecte és millorar les taxes de supervivència dels pacients amb sarcomes pediàtrics gràcies a la personalització de la teràpia

Mi Compañero de Viaje ha fet efectiu el donatiu de 9.000€ destinat a la recerca del càncer pediàtric en un acte al Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. La Mireia i l’Andrea, fundadores de Mi Compañero de Viaje, han fet entrega del donatiu al grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i s’han mostrat “molt contentes de poder ser aquí avui amb la recaptació d’un projecte en el que creiem i treballem amb moltes ganes”. La Fundació compta amb la col·laboració de la Eric Abidal Foundation.

El projecte finançat és la “Caracterització molecular dels sarcomes pediàtrics per a una teràpia personalitzada més efectiva” del grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR. L’objectiu del projecte és millorar les taxes de supervivència dels pacients amb sarcomes pediàtrics gràcies a la personalització de la teràpia.

El Dr. Sánchez de Toledo, responsable del grup de recerca, ha agraït la tasca de la Fundació “en nom del Servei d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital, del VHIR i de tots aquells a qui representem, els pacients i les seves famílies ja que amb aquest projecte podrem millorar el seu diagnòstic i personalitzar el seu tractament”. La Dra. Soledad Gallego, Coordinadora Científica del grup i el Dr. Josep Roma, Director de la línia de Recerca en Sarcomes de parts toves han compartit amb l’Andrea i la Mireia els aspectes fonamentals del projecte.

Mi Compañero de Viaje es una iniciativa de dues joves a qui va unir el càncer. Arrel de la seva experiència amb la malaltia, van crear la fundació per recaptar fons per a la recerca dels tractaments oncològics així com oferir suport a persones joves amb càncer. La recaptació de fons, junt a l’Erik Abidal Foundation, es realitza a través d’aportacions de particulars i amb el projecte Ama la Vida, una cançó composada pel productor musical José Manuel Pinto (ex jugador del F. C. Barcelona) i interpretada per representants del món de l’esport, la música, la moda i la televisió. A més dels beneficis de la venda de la cançó a iTunes, amb aquest projecte pretenen difondre els valors de la fundació i conscienciar a la societat de la importància de destinar fons a la recerca del càncer infantil i juvenil.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca