català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Berta Saez, beneficiària de la beca Intropia
Berta Saez, beneficiària de la beca Intropia


La marca Intropia finança la beca d’una jove investigadora per fer la seva recerca en pneumologia

09/12/2016La marca de moda femenina Intropia, compromesa a fer avançar la recerca per trobar solucions als problemes de salut de les persones, ha volgut col·laborar amb el Programa de beques predoctorals de Vall d’Hebron apadrinant la formació d’una investigadora durant 3 anys, perquè realitzi la seva tesi doctoral i esdevingui doctora. Berta Saez, investigadora del VHIR en el grup de recerca en Pneumologia és la beneficiaria d’aquesta beca.

 

La Berta Saez està a la recerca de la millora de resultats en el trasplantament de pulmó al grup coordinat pel Dr. Antonio Roman.  La seva recerca, codirigida per la Dra. Susana Gómez-Olles i el Dr. Roman, està centrada en l'estudi de la malaltia tromboembòlica en els pacients trasplantats.

 

La recaptació per finançar aquesta beca es farà a través dels Mercats de Moda Solidaris, una col·laboració Intropia-VHIR que ha començat aquest any en els mesos de juny i desembre, i que continuarà en futures edicions.

 

Per promocionar el Mercat en l’edició de desembre, les investigadores del VHIR van participar en una sessió fotogràfica vestides d'Intropia.  El fotògraf Jaume Cosialls va col·laborar en aquest projecte aportant la seva experiència professional en el camp de la recerca i la moda. Pots veure algunes fotografies a la pàgina de Facebook del VHIR, no te les perdis!
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca