català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Visita laboratori de l´Elena González (melanoma)
Visita laboratori de l´Elena González (melanoma)

Visita laboratori de la Marina Fortea (Fisiopatologia Digestiva)
Visita laboratori de la Marina Fortea (Fisiopatologia Digestiva)

Visita al laboratori de la Marina Gabriel (ictus)
Visita al laboratori de la Marina Gabriel (ictus)


Èxit d´assistència a les visites dels Amics del VHIR als laboratoris dels investigadors apadrinats

13/12/2016

El passat 13 de desembre es va realitzar l’última visita del 2016, al laboratori on treballa la Marina Gabriel del grup de Malalties Neurovasculars

Durant aquest 2016, més de 90 Amics i Amigues de la recerca a Vall d’Hebron han pogut visitar els laboratoris dels 11 joves investigadors que s’han apadrinat des del 2014 gràcies a les seves aportacions. La finalitat d’aquestes visites és permetre a tots els Amics de Vall d’Hebron conèixer amb més deteniment la recerca que porta terme el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR); així com endinsar-se en les línies de recerca en les quals treballen el investigadors apadrinats i els avenços que aquesta tindrà en la medicina del futur en benefici dels pacients i de la societat en general.

 

En aquests darrers mesos, s’han organitzat les visites als laboratoris de l’Elena González, la Marina Fortea i la Marina Gabriel:

 

L’Elena González Sánchez realitza la tesi doctoral al grup de Models Animals i Càncer, per lluitar contra el càncer de pell anomenat melanoma. Investiga la funció de la proteïna LKB1 o de les mutacions associades amb aquest càncer, amb l’objectiu de crear teràpies personalitzades efectives.

 

La Marina Fortea Guillamon treballa al grup de Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva per investigar els mecanismes implicats en una malaltia anomenada esofagitis eosinofílica. Les persones que la pateixen tenen inflamació o inflor de l’esòfag, que és el tub que transporta l’aliment digerit des de la boca fins l’estómac.

 

La Marina Gabriel Salazar investiga l’ictus al grup de Malalties Neurovasculars. Està centrada en trobar marcadors de recuperació funcional i nous tractaments que ajudin als pacients que ja han patit un ictus a millorar la mobilitat que han perdut.

 

Amb l’objectiu de seguir sent transparents i de permetre que tots els Amics de la recerca a Vall d’Hebron coneguin els investigadors beneficiaris de les beques, des del VHIR estem programant les visites al laboratoris dels investigadors  per al 2017.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca