català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Dolç concert de Nadal solidari amb la recerca de Vall d’Hebron

12/12/2016

El Museu de la Xocolata de Barcelona i la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron s’uneixen en un concert de Nadal solidari amb la recerca del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR)

En el marc de col·laboració entre el Museu de la Xocolata i el Vall d’Hebron Institut de Recerca, el concert de Nadal del Museu d’enguany serà en benefici del programa de beques predoctorals per a la formació de joves investigadors del VHIR.

 

Gràcies a aquest programa d’ajuts a la formació, actualment 17 joves han aconseguit sumar-se a la cursa maratoniana per trobar solució a les malalties: investiguen en diversos projectes de recerca avui per aconseguir trobar la medicina del demà.

 

La Coral de l’Hospital Vall d’Hebron

 

Fundada l’any 2005, compta amb quasi una cinquantena de cantaires que majoritàriament són, o han estat, treballadors de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Al llarg d’aquests 10 anys han consolidat una coral singular i heterogènia que amb les seves veus representa l’Hospital allà on actua.

 

El seu repertori inclou cançons clàssiques i modernes, tradicionals catalanes, basques, gallegues, japoneses, etc.; poesia visual, cançons religioses i, també, altres de ben festives amb què busquen la complicitat del públic que l’acompanya, tot animant-lo a participar i a cantar les cançons.

 

El concert acabarà amb un còctel a peu dret preparat pels pastissers del Museu de la Xocolata.

 

Dia: 22 de desembre

Hora: 21.00 hores

Lloc: Museu de la Xocolata (Carrer Comerç, 36)

 

Preu de l’entrada + còctel: 15€ (aforament limitat)

Les entrades es poden adquirir al Museu de la Xocolata.
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca