català | castellano | english Vhir
    Vhir
Col·labora
Vivències

Notícies
Marató Chopin per la recerca en la fatiga crònica, fibromiàlgia i sensibilitat química múltiple

03/10/2016

Afanyeu-vos, encara queden entrades a la venda!

El proper diumenge 16 d’octubre arriba la segona Marató Chopin per la recerca de la sensibilitat química múltiple, la fatiga crònica i la fibromiàlgia al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El concert tindrà lloc a l’Auditori Axa Illa Diagonal i les entrades estan a la venda a Ticketea des de 15 euros. 

 

En aquesta segona edició intervindran 26 reconeguts pianistes catalans que interpretaran nocturns, preludis, valsos i mazurques del compositor: Adrià Bravo, Akiko Nomoto, Albert Guinovart, Àlex Martos, Àlex Ramírez, Alfredo Armero, Ángela Luque, Arnau Balcells, Carlos Braojos, Carles Marigó, Cristina Casale, Daniel Blanch, Duo Vela, Elena Sancho, Isabel Fèlix, Jean-François Dichamp, Jordi Badia, Jordi Masó, Kiev Portella, Laia Masramon, Laura Pérez de Tudela, Mario Miralles, Raimon Garriga, Víctor Braojos i Xavier Ricarte.

 

Al VHIR investiguen aquestes malalties els doctors José Alegre i Jesús Castro, del grup de Malalties Sistèmiques. La seva especialitat científica és la síndrome de fatiga crònica, una patologia que condiciona una important limitació física i intel·lectual en el pacient, i representa una causa reconeguda d’incapacitat laboral a l’edat adulta i fracàs escolar a l’adolescència. Existeixen altres fenòmens comòrbids associats que coexisteixen amb aquesta síndrome, com la fibromiàlgia i la síndrome de sensibilitat química múltiple, que empitjoren encara més la funcionalitat física i intel·lectual, el pronòstic i la qualitat de vida dels pacients.

 

Amb el concert de piano del proper diumenge 16 d’octubre, els investigadors pretenen recaptar fons per a la investigació d’aquests processos mèdics emergents. La primera edició va ser tot un èxit, així que no us perdeu aquesta segona oportunitat!

 

D'altra banda, durant el concert es vendrà el calendari solidari "Al mal tiempo buena cara 2017" de Caballo de Cartón Editores, il·lustrat per Maria i Punto. El 70% dels beneficis del calendari, que tindrà un preu de 9,50 euros, també aniran destinats a la recerca en la fatiga crònica. 

 
Tornar

Nota Legal Política de cookies Mapa Web Segueix-nos a: Twitter Facebook Youtube RSS


© Hospital Universitari Vall d'Hebron/Institut de Recerca